Ιστορικό

Τα Γιολδάσης Αρτοποιήματα ξεκινάνε το ταξίδι τους το 1999 στη Φιλιππιάδα από τον εμπνευστή τους,  Κώστα Γιολδάση. Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο η εταιρεία αναπτύσεται με το πρώτο υποκατάστημα στο κέντρο της πόλης της Φιλιππιάδας. Το παραδοσιακό ζυμωτό ψωμί με προζύμι αγαπήθηκε από τους καταναλωτές από την πρώτη στιγμή και γίνεται σήμα κατατεθέν της επιχείρησης έως και σήμερα. Φρέσκα υλικά, χειροποίητα προϊόντα, νοστιμιές και η μοναδική συνταγή που χρησιμοποιείται έχουν αγαπηθεί από τους καταναλωτές εδώ και δεκατρία χρόνια.

Το 2000 η εταιρεία περνάει στα αδέλφια του Κώστα Γιολδάση, καθώς η ζωή έτρεχε πιο γρήγορα από τα ονειρά του.

Με ζήλο και επιμονή τα Γιολδάσης Αρτοποιήματα συνεχίζουν να προσφέρουν στους καταναλωτές άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση. Στόχος της εταιρείας η καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας- εξυπηρέτησης- τιμής του προϊόντος. Αποτέλεσμα η δημιουργία πιστών πελατών, η δημιουργία προϊόντων που ευχαριστούν τον καταναλωτή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε συνδυασμό με την καλύτερη τιμή.

Το 2006 η εταιρεία αναπτύσσεται βάση του στρατηγικού της σχεδιασμού εκτός ορίων της Φιλιππιάδας. Αρχικά λειτουργεί νέο σημείο πώλησης στο Θεσπρωτικό και από το 2008 τα Γιολδάσης Αρτοποιήματα εδραιώνονται στην Άρτα με νέο κατάστημα σε κομβικό σημείο της πόλης.

Το 2010 το εργαστήριο παραγωγής μεταφέρεται σε νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 9ο χλμ Άρτας- Φιλιππιάδας που πληρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και διασφάλισης ποιότητας. Την ίδια χρονιά λειτουργεί το 5ο σημείο πώλησης της εταιρείας και ταυτόχρονα το 2ο στην Άρτα σε θέση ηγετική και συγκεκριμένα στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης.

Στα Γιολδάσης Αρτοποιήματα οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ένα πλήρες πρωινό, σνακ, παραδοσιακές πίτες, αλλά και υπέροχες αρτολιχουδιές, κέικ, τσουρέκια και κάθε είδους αρτοποίηματα.

Το καλοκαίρι του 2012 εγκαινιάζεται το 6ο σημείο πώλησης σε ένα νέο και μοντέρνο χώρο στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας και τα Γιολδάσης Αρτοποιήματα γυρίζουν σελίδα στην νόστιμη ιστορία τους. Το νεό κατάστημα είναι ένας χώρος με άπειρες γευστικές προτάσεις που ευελπιστεί να καλύψει κάθε επιθυμία και ανάγκη του καταναλωτή: ολόφρεσκα παραδοσιακά Γιολδάσης αρτοποιήματα, ολοκαίνουριο τμήμα ζαχαροπλαστικής με γλυκά εξαιρετικής ποιότητας και ποικιλίες ροφημάτων και καφέ, τα οποία μπορεί ο καταναλωτής να απολαύσει και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας.

Και όλα αυτά πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!