espa espa espa espa espa espa espa espa

Γιολδάσης      Η Εταιρεία

Γιολδάσης
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Γιολδάσης

Γιολδάσης

Τα Γιολδάσης Αρτοποιήματα ξεκινάνε το ταξίδι τους το 1999 στη Φιλιππιάδα από τον εμπνευστή τους, Κώστα Γιολδάση. Μέσα σε λίγα χρόνια η εταιρεία αναπτύσεται με καταστήματα σε Φιλιππιάδα, Άρτα, Πρέβεζα & Θεσπρωτικό.

Το παραδοσιακό ζυμωτό ψωμί με προζύμι αγαπήθηκε από τους καταναλωτές από την πρώτη στιγμή και γίνεται σήμα κατατεθέν  έως και σήμερα ενώ θα συναντήσετε πληθώρα αλμυρών & γλυκών γεύσεων. Φρέσκα υλικά, χειροποίητα προϊόντα, νοστιμιές και η μοναδική συνταγή που χρησιμοποιείται έχουν αγαπηθεί από τους καταναλωτές εδώ και χρόνια.

Με ζήλο και επιμονή τα Γιολδάσης Αρτοποιήματα συνεχίζουν να προσφέρουν στους καταναλωτές άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση. Καθημερινά θα βρείτε ποικιλία αλμυρών & γλυκών γεύσεων, παπρασκευασμένα με τα αγνότερα υλικά! Στους φούρνους μας οι φρεσκοψημένες δημιουργίες που προσφέρουμε θα ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο.

Τα  Γιολδάσης Αρτοποιήματα αναπτύσσονται βάση του στρατηγικού της σχεδιασμού με ένα κεντρικό εργαστήριο-κατάστημα στην Γέφυρα Καλογήρου Φιλιππιάδας,  δύο καταστήματα στην Φιλιππιάδα, 2 καταστήματα στην Άρτα, ένα στην Πρέβεζα και ένα στο Θεσπρωτικό.

Γιολδάσης

1999 – 2020

 

 

Οι άνθρωποι μας δουλεύουν κάθε βράδυ για να έχετε το πρωί ολόφρεσκα, υγιεινά προϊίντα από τα Γιολδάσης Αρτοποιήματα!

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Όλα τα προϊόντα που παρασκευάζονται στα Γιολδάσης Αρτοποιήματα έχουν βάση την ελληνική οικογένεια, τις παραδοσιακές συνταγές γενεών και την μεσογειακή διατροφή. Παρασκευάζονται με αφοσίωση,  ανθρώπος με μεράκι έχοντας ως καθημερινό στόχο το χαμόγελο από ικανοποίηση.

ΑΓΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

Επιλέγοντες κορυφαίες πρώτες ύλες, αγνές & πιστοποιημένες, εγγυόμαστε καθημερινά για το τελικό προϊόν στο οικογενειακό σας τραπέζι. Ενα τραπέζι όπως όλοι το έχουμε ονειρευτεί, ζεστό & γεμάτο αγάπη.