espa espa espa espa espa espa espa espa

Γιολδάσης      Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Σας καλωσορίζουμε στην Ιστοσελίδα www.gioldasis.gr.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ
Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε το www.gioldasis.gr. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις έχουν σκοπό να σας ενημερώσουν για τα νόμιμα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας σχετικά με την πρόσβασή σας και τη χρήση του ιστότοπου στη διεύθυνση www.gioldasis.gr. ( στο εξής “Site “Ή” Υπηρεσία “) είτε ως επισκέπτης , είτε ως εγγεγραμμένος χρήστης.
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, επειδή η περαιτέρω χρήση και περιήγησή σας στην Ιστοσελίδα συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, τότε δεν θα πρέπει να πατήσετε «κλικ», να αποδεχθείτε ή με άλλο τρόπο να συμφωνήσετε, στους παρόντες Όρους Χρήσης και οφείλετε με ευθύνη σας να μην συνεχίσετε την επίσκεψη, να παύσετε την χρήση του ιστoτόπου καθώς επίσης και κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η Υπηρεσία www.gioldasis.gr. παρέχεται από την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (στο εξής “ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ” ή “η Εταιρεία” ή “εμείς”), με έδρα τον Δήμο Ζηρού του Νομού Πρεβέζης και ΑΦΜ: 099228702 ΔΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις διέπουν τη σχέση μεταξύ μας σχετικά με την πρόσβασή σας και τη συμμετοχή σας στην Υπηρεσία. Η χρήση της Υπηρεσίας αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων.

2.ΣΚΟΠΟΣ
Σκοπός της Υπηρεσίας είναι να παρέχει μια απλή, οικονομικά αποδοτική υπηρεσία στους καταναλωτές, συνδέοντάς τους με την υπηρεσία διανομής των προϊόντων των καταστημάτων “ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ» (“Καταστήματα”).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ
Με την παρούσα δηλώνετε και εγγυάστε ότι είστε τουλάχιστον δεκαοκτώ (18) ετών ή ότι έχετε την συγκατάθεση των γονέων σας, σε περίπτωση που είστε κάτω των 18 ετών. Η χρήση του διαδικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση του από τρίτους. Ο επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σε αυτόν, να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Tα πνευματικά δικαιώματα του Περιεχομένου (π.χ. εικόνες, πληροφορίες, δεδομένα) και των Υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου www.gioldasis.gr που έχουν εισαχθεί στο Δίκτυο, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση,

διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Εταιρείας ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ – ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Kάθε παραγγελία μέσω e-shop ρυθμίζεται από τον νόμο 2251/1994, Η διαδικασία παραγγελίας γίνεται με την συμπλήρωση ειδικής φόρμας, αφού πρώτα έχει γίνει αποδοχή των όρων Χρήσης.


5.1. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ
Οι τιμές στην ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν τον αναλογούντα Φ.Π.Α αλλά όχι τα έξοδα αποστολής, που επιβαρύνουν εσάς. Το αναγραφόμενο κόστος μεταφορικών εξαρτάται από την διεύθυνση της
αποστολής (ταχυδρομικό κώδικα). Οι χρεώσεις αποστολής υπολογίζονται αυτόματα βάσει των προϊόντων και των προορισμών.Το πληρωτέο από εσάς τίμημα αποτελεί το σύνολο της τιμής του/των προϊόντων και του κόστους της μεταφοράς.
Οι τιμές των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος και των μεταφορικών (κόστος μεταφοράς) μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν μεταξύ του Online Καταστήματος και των φυσικών Καταστημάτων.
Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, αλλά οι αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τις παραγγελίες για τις οποίες λάβατε το μήνυμα (e-mail) επιβεβαίωσης, εκτός από την περίπτωση προφανών σφαλμάτων κατά την τιμολόγηση, για τα οποία θα σας ειδοποιήσουμε το συντομότερο
δυνατόν. Θα έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μόλις σας ειδοποιήσουμε. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παράδοση ή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω της Υπηρεσίας μας. Μόλις επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας, η πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα θα έχει εξουσιοδοτηθεί και το ποσό θα έχει επισημανθεί για πληρωμή. Η πληρωμή γίνεται απευθείας στο www.gioldasis.gr μέσω του συστήματος της Viva Wallet. Τα στοιχεία της χρεωστικής/ πιστωτικής
κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών.

5.2 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Aναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, η εταιρία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ
Το www.gioldasis.gr προσφέρει παραγγελία, διανομή και παράδοση σε όλη την Ελλάδα. Το κόστος διανομής υπολογίζεται πριν την υποβολή της παραγγελίας. Όλα τα προϊόντα του μενού (Προϊόντα) εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα. Αν έχετε κάποια αλλεργία, παρακαλούμε ενημερώστε μας κατά την παραγγελία.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

7.1 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Δεδομένου ότι τα προϊόντα μας ανήκουν στην κατηγορία των προϊόντων που μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα, ή είναι ευπαθή και άρα ευαίσθητα, σας ενημερώνουμε ότι τα προϊόντα μας εξαιρούνται ρητώς εκ του νόμου από το δικαίωμα άσκησης υπαναχώρησης και δεν επιστρέφονται.

Αν ο πελάτης/χρήστης χρησιμοποιήσει μέθοδο προπληρωμής (π.χ. πιστωτική ή χρεωστική κάρτα) για να κάνει μια παραγγελία, δικαιούται πλήρη επιστροφή χρημάτων μόνο σε περίπτωση που για οποιδήποτε λόγο δεν λάβει την εν λόγω παραγγελία.

7.2 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ
Η ακύρωση της παραγγελίας σας δύναται να γίνει, μόνο κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, κάνοντας πίσω «back» και ανακαλώντας την.
Εάν η ηλεκτρονική παραγγελία έχει ολοκληρωθεί, δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ή ακύρωσης αυτής.
Σε περίπτωση λάθους ο πελάτης οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με το κατάστημα, για τη δική του άρτια εξυπηρέτηση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Για την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, αλλά και τη διενέργεια των αγορών μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, είναι απαραίτητη η εκ μέρους του καταναλωτή γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών του δεδομένων. Τα στοιχεία που θα ζητηθούν συνήθως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, η διεύθυνση αποστολής των προς πώληση προϊόντων, ο αριθμός του τηλεφώνου, η ηλεκτρονική του διεύθυνση κ.λπ. και στην περίπτωση που επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας τα στοιχεία της πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας τα οποία όμως δε συλλέγονται από το Κατάστημά μας.

Με την καταχώρηση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e-mail) ο Καταναλωτής αποδέχεται ότι όλες οι απαραίτητες για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του κοινοποιήσεις δύνανται να γίνονται και στην δηλωθείσα ηλεκτρονική διεύθυνση.
Σε κάθε στάδιο συλλογής προσωπικών δεδομένων θα ζητήσουμε την συγκατάθεση του Καταναλωτή για την συλλογή, χρήση και αποθήκευση των προσωπικών του δεδομένων, σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία.
Το Κατάστημά μας ενημερώνει συνεχώς τους Καταναλωτές για τα δικαιώματά τους σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται στο κάθε στάδιο που τυχόν αυτά συλλέγονται. Ο Καταναλωτής έχει δικαίωμα ενημέρωσης, δικαίωμα πρόσβασης, δικαίωμα στη διόρθωση των δεδομένων που τηρούνται, δικαίωμα διαγραφής αυτών, δικαίωμα να ζητήσει την επεξεργασία των δεδομένων και δικαίωμα να ζητήσει την φορητότητα αυτών, όπου αυτό μπορεί να εφαρμοστεί κατά περίπτωση. ( αρ.33-35 Ν.4624/2019).

Επίσης ο Καταναλωτής έχει τα δικαιώματα αντίρρησης και εναντίωσης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Το Κατάστημά μας σε καμία περίπτωση δεν διακινεί προσωπικά στοιχεία των Χρηστών/ Καταναλωτών σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβάλλεται από την ισχύουσα Νομοθεσία.

Ενημερώνουμε τους Χρήστες ότι η ταχυδρομική διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθεί από το Κατάστημά ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε για την παράδοση της παραγγελίας τους. Η ηλεκτρονική διεύθυνση των Χρηστών, που μας έχουν δώσει κατόπιν ρητής συναίνεσης να επεξεργαζόμαστε εντός των νόμιμων σκοπών τα στοιχεία τους, θα χρησιμοποιηθεί για την αποστολή των ενημερωτικών newsletter του Ηλεκτρονικού Καταστήματός μας, ενώ τη λήψη τους μπορεί να διακόψει ανά πάσα στιγμή, μέσω της σελίδας του λογαριασμού του ή στέλνοντας μας email στο info@gioldasis.gr.Το Κατάστημά μας εγγυάται ότι θα διαγράψει τα στοιχεία επικοινωνίας σας από τις λίστες επικοινωνίας και δεν θα λάβετε ξανά ενημέρωση για τον σκοπό αυτό (ενημερωτικές- προωθητικές ενέργειες).

Η ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ
Έχουμε λάβει κάθε μέριμνα για την προετοιμασία της Ιστοσελίδας μας. Ωστόσο, δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν λάθη ή παραλείψεις σε σχέση με τέτοιο περιεχόμενο ή για τυχόν τεχνικά προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε στον Ιστότοπό μας. Αν ενημερωθούμε για τυχόν ανακρίβειες στην Ιστοσελίδα μας, θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε το συντομότερο δυνατό. Στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, αποκλείουμε κάθε ευθύνη (είτε συμβαίνει λόγω αμέλειας ή
άλλης μορφής) για απώλεια ή ζημία που μπορεί να υποστείτε ή οποιοσδήποτε τρίτος σε σχέση με τον Ιστότοπό μας και με οποιονδήποτε ιστότοπο συνδέεται με τον Ιστότοπό μας και σε σχέση με το υλικό
του. Αυτό δεν επηρεάζει την ευθύνη μας η οποία δεν μπορεί να αποκλειστεί ή να περιοριστεί βάσει του ισχύοντος νόμου.
Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι εάν, για οποιονδήποτε λόγο, ο Ιστότοπός μας δεν είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή ή για οποιαδήποτε περίοδο. Από καιρό σε καιρό, ενδέχεται να περιορίσουμε την πρόσβαση σε ορισμένα μέρη του Ιστότοπού μας ή σε ολόκληρο τον Ιστότοπό μας σε χρήστες που
έχουν εγγραφεί.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ
Ούτε εμείς, ούτε τα Καταστήματα μας, είμαστε υπεύθυνοι έναντι των άλλων για τυχόν καθυστέρηση ή μη εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους βάσει της παρούσας συμφωνίας, οι οποίες προκύπτουν από οποιαδήποτε αιτία πέρα από τον έλεγχό μας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, τυχόν γεγονότων ανωτέρας βίας.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ
Στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, μπορούμε να τροποποιήσουμε αυτούς τους Όρους ανά πάσα στιγμή δημοσιεύοντας ενημερωμένους ή αναθεωρημένους Όρους και Προϋποθέσεις στην Ιστοσελίδα. Ελέγξτε συχνά για τυχόν ενημερώσεις ή αναθεωρήσεις αυτών των Όρων. Εκτός αν δηλώνεται διαφορετικά από εμάς, οποιεσδήποτε Τροποποιήσεις θα ισχύουν κατά την ημερομηνία έναρξης ισχύος των Τροποποιήσεων. Η χρήση της Υπηρεσίας μετά από οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή στους Όρους θα θεωρείται ως ρητή αποδοχή σας σε τέτοιους τροποποιημένους όρους και συμφωνείτε επίσης να δεσμεύεστε από αυτούς τους τροποποιημένους Όρους.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Καμία πρόβλεψη των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματα σας ως καταναλωτή σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο (2251/1994).
Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της
Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που
πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) και, ειδικότερα, μέσω των ακόλουθων οργανισμών εναλλακτικής επίλυσης διαφορών: Συνήγορος για τον καταναλωτή, Έλληνας Μεσολαβητής Τραπεζικών-Επενδυτικών Υπηρεσιών.
Σε περίπτωση που η διαφορά δεν επιλυθεί μέσω της προαναφερόμενης διαδικασίας, τα Καταστήματα μας διατηρούν το δικαίωμα να αποφασίσουν για τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσουν, διατηρώντας το δικαίωμα προσφυγής ενώπιον του Δικαστηρίου, εφόσον αυτό κρίνεται προτιμότερο.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Εάν κάποια διάταξη της παρούσας συμφωνίας κρίνεται παράνομη ή μη εκτελεστή, δεν θίγεται η συνέχιση με πλήρη ισχύ και αποτέλεσμα των υπόλοιπων διατάξεων.